PUR KVALITETER

FORMSTØBTE EMNER I PUR GUMMI

Hos Nendan A/S producerer vi formstøbte emner i pur gummi – også kaldt pur plast i egne værksteder. Materialet har egenskaber der gør, at det med fordel kan anvendes under ekstrem påvirkning.

​Betegnelserne pur gummi og pur plast bruges i flæng.

Vi tilbyder pur gummi og pur plast i forskellige hårdheder – fra shore 50A til shore 98A og shore 55D til shore 80D.

KONTAKT NENDAN A/S

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7577 1955, e-mail kontakt@nendan.dk. Du kan også kontakte vores medarbejdere direkte.

SLIDSTÆRKT MATERIALE

Pur er slidstærkt, og det anvendes ofte som pakningsmateriale, sneplovskær, skrabehjul, foringer af cykloner og rør samt som blandeskovle i bl.a. Betonindustrien.

Pur er også trykstærk og anvendes ofte som bandager på hårdt belastede hjul til automatkraner og til pallelastere.​

​Pur plast og pur gummi er resistent over for olieprodukter og mange forskellige typer af kemikalier, hvilket gør materialet anvendeligt til mange forskelligartede formål.

Vi leverer til mange brancher. Pur typen er tilpasset den aktuelle opgave.

Ønsker du at vide mere? Klik HER

PUR TIL FØDEVAREINDUSTRI

Den pur gummi og pur plast som vi tilbyder, er altid i en kvalitet tilpasset den enkelte opgave. Vi tilbyder også pur kvaliteter, der er godkendt til fødevare -og medicinalindustrien.

PUR KOMPOSIT

Vi tilbyder pur med tilsatsmaterialer, og vi tilbyder den som komposit, hvor vi støber flere purkvaliteter sammen i det enkelte emne. Ligeledes støbes pur også sammen med andre materialer.

null

SPARRING MED VORES KUNDER

Vi har været i branchen i mere end 45 år, og vi tilbyder vores knowhow inden for polyurethan gummi / pur støbning af kundespecifikke emner, ligesom vi benytter vores ekspertise i alle arbejdsgange.
null

TOTALLØSNINGER

Alle processer gennemføres i eget hus, og kvaliteten kontrolleres løbende i alle led efter indarbejdede fabriksnormer.
null

Høj ensartet emnekvalitet.

Erfarne medarbejdere fremstiller polyurethangummiemner i egne værksteder. Vi arbejder efter indarbejdede fabriksnormer, så vi sikrer vores kunder en høj ensartet emnekvalitet.

Interesseret i at høre mere?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.