OM NENDAN A/S

SOLIDE PRINCIPPER OG KNOWHOW

Niels Erik Nielsen etablerede sammen med hustru Anna-Lise Nielsen virksomheden Nendan A/S i 1979.

​Et glidende generationsskifte er gennemført. To sønner, Nicolaj Nielsen og Michael Nielsen, deltager i det daglige arbejde på ledende poster.

​Vi holder til i nyere bygninger på 3250 m2.

​Virksomheden ledes efter solide principper baseret på selvfinansiering og en teknologisk udvikling baseret på knowhow og leverancer fra de største og mest erfarne leverandører af basisproduktet polyurethan.

KONTAKT NENDAN A/S

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7577 1955, e-mail kontakt@nendan.dk. Du kan også kontakte vores medarbejdere direkte.

FORMSTØBTE EMNER I POLYURETHANGUMMI – PUR

Virksomheden blev etableret på en forretningside om at fremstille og tilbyde formstøbte emner i polyurethangummi også kaldt pur.

Erfarne medarbejdere fremstiller polyurethangummiemner i egne værksteder. Vi lægger stor vægt på at vores kunder får en professionel rådgivning om emnekonstruktion og formværktøj til både enkeltstyk- og serieproduktion.

Vi arbejder efter indarbejdede fabriksnormer, så vi sikrer vores kunder en høj ensartet emnekvalitet.

Ønsker du at vide mere? Klik HER

PRODUKTER TILPASSET OPGAVEN

I vores polyurethanstøbeværksted har vi flere PLC-styrede flerkomponentdoserings- og støbemaskiner, der doserer helt præcist. Vi fremstiller produkter med ensartede egenskaber tilpasset opgaven.

Produktionsparametrene ændres enkelt fra et tilhørende HMI-system.

I værkstedet har vi flere hærdeovne, hvor emnerne hærdes ved forvalgt temperatur og tid.​

3-D TEGNEPROGRAM SAMT 3-D PRINT

Produktudvikling i samarbejde med kunder, vi tilbyder professionel rådgivning om emnekonstruktion og formværktøj til både enkeltstyk- og serieproduktion, hurtig fremstilling af prototyper via det nyeste 3-D tegneprogram samt 3-D print.

null

SPARRING MED VORES KUNDER

Vi har været i branchen i mere end 35 år, og vi tilbyder vores knowhow inden for polyurethan gummi / pur støbning af kundespecifikke emner, ligesom vi benytter vores ekspertise i alle arbejdsgange.
null

TOTALLØSNINGER

Alle processer gennemføres i eget hus, og kvaliteten kontrolleres løbende i alle led efter indarbejdede fabriksnormer.
null

Høj ensartet emnekvalitet.

Erfarne medarbejdere fremstiller polyurethangummiemner i egne værksteder. Vi arbejder efter indarbejdede fabriksnormer, så vi sikrer vores kunder en høj ensartet emnekvalitet.

Interesseret i at høre mere?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.