Solide principper og knowhow

Niels Erik Nielsen etablerede sammen med hustru Anna-Lise Nielsen virksomheden Nendan A/S i 1979.

​Et glidende generationsskifte er gennemført. To sønner, Nicolaj Nielsen og Michael Nielsen, deltager i det daglige arbejde på ledende poster.

​Vi holder til i nyere bygninger på 3250 m2.

​Virksomheden ledes efter solide principper baseret på selvfinansiering og en teknologisk udvikling baseret på knowhow og leverancer fra de største og mest erfarne leverandører af basisproduktet polyurethan.

Formstøbte emner i polyurethangummi – Pur

Virksomheden blev etableret på en forretningside om at fremstille og tilbyde formstøbte emner i polyurethangummi også kaldt pur.

Professionel rådgivning om emnekonstruktion

Vi lægger stor vægt på at vores kunder får en professionel rådgivning om emnekonstruktion og formværktøj til både enkeltstyk- og serieproduktion.

Erfarne medarbejdere fremstiller polyurethangummiemner i egne værksteder. Vi arbejder efter indarbejdede fabriksnormer, så vi sikrer vores kunder en høj ensartet emnekvalitet.

Produkter tilpasset opgaven

I vores polyurethanstøbeværksted har vi flere PLC-styrede flerkomponentdoserings- og støbemaskiner, der doserer helt præcist. Vi fremstiller produkter med ensartede egenskaber tilpasset opgaven.

Produktionsparametrene ændres enkelt fra et tilhørende HMI-system.

I værkstedet har vi flere hærdeovne, hvor emnerne hærdes ved forvalgt temperatur og tid.​

3-D tegneprogram samt 3-D print

Produktudvikling i samarbejde med kunder, vi tilbyder professionel rådgivning om emnekonstruktion og formværktøj til både enkeltstyk- og serieproduktion, hurtig fremstilling af prototyper via det nyeste 3-D tegneprogram samt 3-D print.